Kik vagyunk

Budapesten egyedülállóan teljes körű szerviz szolgáltatást nyújtunk Fiat modellekre, és a csoport legtöbb tagjára is, személyautókra és haszongépjárművekre egyaránt. 

A kornak megfelelő, modern, tetszetős és az olasz életérzést sugalló szalonunkban várjuk Önt, hogy megnézhesse és kipróbálhassa a legújabb Fiat modelleket.
Az olaszországi Torinóban székelő Fiat, amely 1899-ben kezdte meg működését, és mára  Fiat csoport a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb autógyártó konszernné nőtte ki magát, és nem csak Európában, hanem az egész világon ismertté tette a Fiat nevet, amelyhez az olyan legendás modellek járultak hozzá ,mint a  500-as, vagy a közismert Panda.

Látogasson el szalonunkba, a Duna Autó Zrt-nél barátságos értékesítőink és nagy tapasztalattal szervizes kollégáink várják Önt, hogy Ön is egy elégedett Fiat tulajdonos legyen. 

A jól felszerelt, modern, magas színvonalú márkaszervizünkben  a legújabb modellekre is fel vagyunk készülve, ahol szervizes kollégáink ügyfélbarát hozzáállással várják Önt és autóját.

KIRENDELTSÉGEINK